Home / Diy Abschnitt / 52 weken sjaals

52 weken sjaals

Een voortzetting van Laine’s succesvolle 52 Weeks of Socks, dat immens populair is over de hele wereld. Deze nieuwe collectie sjaalpatronen is samengesteld met een breed scala aan stijlen en technieken die breiers overal aanspreken, ongeacht hun vaardigheidsniveau. Van gedurfde geometrische ontwerpen tot delicate kanten details, er kunnen vele plezierige uren worden besteed aan het breien van deze gezellige projecten. Handgemaakte sjaals zijn het perfecte cadeau met een maat die iedereen past. Bovendien kunnen ze ongelooflijke toevoegingen zijn aan die van jezelf kledingkast.As

About admin

Check Also

Off Shoulder Top Knitting Patterns

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.