Home / Diy Abschnitt / Ons Makersleven

Ons Makersleven

Our Maker Life – het geliefde brei- en haakcollectief dat een geëngageerde beweging is geworden – presenteert een langverwachte hoeveelheid patronen en verhalen om hun duizenden volgers en makers overal te verleiden. De Our Maker Life-community bestaat uit breiers, crocheters, garenververijen, makers, bedrijfseigenaren, patroonontwerpers, bloggers en influencers op sociale media die zich toeleggen op het maken van handgemaakte items. Met dit boek bouwen ze voort op hun succes en spreken ze tot een breder publiek — de aandacht vestigend op het potentieel dat bestaat onder

About admin

Check Also

Snuggle Royal Grof Gebreide Deken – Groen / 200×200 cm

Meest comfortabele deken van je leven Snuggle Royal is echt een meesterwerk. Het dikke uiterlijk …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.