Home / Diy Abschnitt / Geborduurde col/linnen sjaal

Geborduurde col/linnen sjaal

100% zachte linnen stof loopt door de gebreide buiskap gemaakt van zacht katoen. Het beschikt over de handgeborduurde mohair bloemmotieven en zoetwaterparels. Afneembare gebreide kap voegt verschillende looks toe als je dingen een beetje wilt veranderen. Voegt een geweldige kleur en een unieke touch toe aan je garderobe! Perfect cadeau voor iemand van wie je houdt! Linnen sjaal meet 75 „lang en 36“ breed Tube Cowl meet 22 „lang en 12“ omtrek Materialen: linnen, mohair, swarowski-kraal, parel

About admin

Check Also

Makerist – Mein Seelenwärmer Sommenachtstraum Anna – 1

Makerist – Mein Seelenwärmer Sommenachtstraum Anna – 1

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.