Home / Diy Abschnitt / Oversized trui met opstaande kraag – S / HEATHER GREY

Oversized trui met opstaande kraag – S / HEATHER GREY

Deze knusse trui is gemaakt van een grof breisel en geeft je comfort en een relaxte pasvorm voor dagelijks gebruik. Details Oversized trui met opstaande kraag. Deze leuke en comfortabele trui is gemaakt van zacht, grof garen in een relaxte pasvorm. Pasvorm: dit model valt normaal qua maat. Opstaande kraag Lange mouwen Materiaalinhoud: 100% acryl Onderhoud: handwas koud, plat te drogen. Droog reinigen optioneel. Aanvullende informatie Statistieken van het model voor maatvoering: Lengte: 5’9″ Borstomvang: 31″ Taille: 28″ Binnenbeenlengte: 35″ Model draagt ​​maat S. Verzending & Retourneren Kan binnen 7 dagen worden geruild of geruild

About admin

Check Also

Sedona Sunrise

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.