Home / Diy Abschnitt / Tina Hoed – Donkergrijs / Onesize / 100% Wol

Tina Hoed – Donkergrijs / Onesize / 100% Wol

De TINA-serie bestaat uit een muts, sjaal, handwarmer, hoofdband en handschoenen in een tijdloos kabelpatroon. TINA is gemaakt van pure wol uit Nepal, met een verbazingwekkend zacht gevoel zonder krassen. TINA houdt je warm tijdens de lange en koude winter. Het wordt met de hand gemaakt, op een ouderwetse handbreimachine in Kathmandu. We vinden het geweldig dat TINA is gemaakt zonder gebruik van elektriciteit. 100% wol

About admin

Check Also

Tina Handschoenen – Cloudy Grey / M / 100% Wool

De TINA-serie bestaat uit een muts, sjaal, handwarmer, hoofdband en handschoenen in een tijdloos kabelpatroon. …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.