Home / Diy Abschnitt / Brei: Eerste steek/eerste sjaal

Brei: Eerste steek/eerste sjaal

Quince & Co. verwelkomt de volgende generatie breiers met Knit: First Stitch/First Scarf, een geïllustreerde technische gids voor gloednieuwe breiers. Dit beknopte boek behandelt elk essentieel detail om te leren breien: van het opwinden en opzetten van een streng tot het herstellen van fouten, het afwerken van uw project en het lezen en begrijpen van breipatronen. Elke stap wordt zorgvuldig uitgelegd, met bijbehorende illustraties van Leila Raabe. Na de technische gids zijn twee sjaalpatronen voor beginners van Pam Allen – precies goed voor de eerste keer breien

About admin

Check Also

Sedona Sunrise

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.