Home / Diy Abschnitt / Sedona Zonsopgang

Sedona Zonsopgang

Enkele jaren geleden maakten mijn kamergenoten van de universiteit en ik een spontane reis naar Sedona, Arizona om een ​​paar dagen aan ons drukke leven te ontsnappen. We verbleven op een paardenranch en wandelden naar ons hart‘ inhoud.Dit mooie, oversized, driekleurige omslagdoek doet me denken aan de prachtige zonsopgangen die ons elke ochtend te wachten stonden. De sjaal wordt vanuit het midden naar buiten gewerkt en mozaïekwerk maakt het ingewikkelde gemakkelijk – er wordt slechts één kleur tegelijk bewerkt! Veel plezier met breien! Het patroon heeft geschreven instructies voor het ribbelsteekgedeelte

About admin

Check Also

Raglan von oben – eine Anleitung

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.