Home / Diy Abschnitt / Mode Dames Lange Chiffon Stole Scrawl Flower Printed Soft Sun Block Sjaal – Geel Groen

Mode Dames Lange Chiffon Stole Scrawl Flower Printed Soft Sun Block Sjaal – Geel Groen

specificaties: Gemaakt van lichtgewicht chiffon georgette, deze sjaal is zacht en glad.Mooi bloemenprint, een geweldig accessoire voor jou het hele jaar door rond.Dit lange sjaal zal je zeker speciaal en opvallend maken, het is een goed accessoire voor alle vrouwen in verschillende all seizoenen.Type:: Sjaal Geslacht: Dames Stijl: Mode Patroon: Met bloemen bedrukt Leeftijdsgroep: Volwassenen Seizoenen: Lente/ Zomer/ Herfst/ Winter Materiaal: Chiffon (Georgette) Gelegenheid: Feest, Cockt

About admin

Check Also

Sedona Sunrise

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.