Home / Diy Abschnitt / breien: eerste steek/eerste sjaal – print & pdf

breien: eerste steek/eerste sjaal – print & pdf

Quince & Co. verwelkomt de volgende generatie breiers met Knit: First Stitch/First Scarf, een geïllustreerde technische gids voor gloednieuwe breiers. Dit beknopte boek behandelt elk essentieel detail om te leren breien: van het opwinden en opzetten van een streng tot het herstellen van fouten, het afwerken van uw project en het lezen en begrijpen van breipatronen. Elke stap wordt zorgvuldig uitgelegd, met bijbehorende illustraties van Leila Raabe. Na de technische gids zijn twee sjaalpatronen voor beginners van Pam Allen – precies goed voor de eerste keer breien

About admin

Check Also

Gebreide rok in marineblauw

Onze super grof gebreide rok is de perfecte minirok voor de herfst. Perfect te combineren …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.