Home / Diy Abschnitt / Marley plaid met franjesstructuur – grijs

Marley plaid met franjesstructuur – grijs

Plaid naam Marley Kleuren/tinten Blauw, Grijs, Terracotta Collectie Prestige Materiaal 100% acryl Gewicht 0,5 kg Afmeting 130 x 180cm (inclusief franje) Onderhoudsinstructies Marley Plaid De Marley gebreide plaid is heerlijk zacht grof gebreid met franjes en is gemaakt van 100% acryl . Deze plaid is verkrijgbaar in drie natuurlijke themakleuren die goed passen bij veel kleurenschema’s en kunnen worden gecombineerd met de rest van de Prestige-collectie om een ​​consistente look voor uw slaapkamer te creëren. Raadpleeg bij het verzorgen van uw Marley worp de gebruiksaanwijzing

About admin

Check Also

Gestreepte Grofgebreide V-hals Truien – Blauw / S

Maat (inch) Buste Mouwlengte S 44,9 21,3 24,8 M 46,5 21,7 25,2 L 48,0 22,0 …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.