Home / Diy Abschnitt / Blauwe Sherpa stola plaid van zuivere wol

Blauwe Sherpa stola plaid van zuivere wol

Blauwe Sherpa stola plaid van zuivere wol. Deze blauwe Sherpa geruite stola van 100% zuivere wol is het genot van de minimalist. Minimalisme betekent een leven leiden vol rijke ervaringen. De minimalistische vrouw schuwt overdaad en waardeert eenvoud. Onze modepartner, Malini, baseert hun ontwerpen op de minimalistische filosofie. Ze ontwerpen en bedrukken en weven al hun eigen stoffen met de hand, en respecteren het milieuvriendelijke, fairtrade-beleid. Een stola is een geweldige manier om een ​​jurk of een coole outfit op een zomeravond als laagje te dragen. Stola’s zijn meestal smaller dan sjaals of capes

About admin

Check Also

Gestreepte Grofgebreide V-hals Truien – Blauw / S

Maat (inch) Buste Mouwlengte S 44,9 21,3 24,8 M 46,5 21,7 25,2 L 48,0 22,0 …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.