Home / Diy Abschnitt / Linnen Katoenen Sjaal Met Abstracte Geometrieprint – Grijs Zwart Lime

Linnen Katoenen Sjaal Met Abstracte Geometrieprint – Grijs Zwart Lime

Met een abstract geometrisch patroon overal biedt deze sjaal een diepe contrasterende look. Deze sjaal is gemaakt van superfijn linnen en katoen en is afgewerkt met zacht gerafelde randen. Luxe sjaals van SVEŽE… alledaagse accessoire om je look naar een hoger niveau te tillen. Kleur – Grijs Zwart Lime Afmetingen – 70 x 180 cm Maat – Medium Sjaal Stof – 70% Linnen, 30% Katoen Sjaal Vorm – Rechthoekig Sjaal Type – Gedrukte Wasinstructies – Alleen chemisch reinigen Land van herkomst – India Product Code – 16100034

About admin

Check Also

Snuggle Royal Grof Gebreide Deken – Grijs / 100×150 cm

Meest comfortabele deken van je leven Snuggle Royal is echt een meesterwerk. Het dikke uiterlijk …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.