Home / Diy Abschnitt / Linnen katoenen sjaal met bladprint – Teal

Linnen katoenen sjaal met bladprint – Teal

Voeg extra schoonheid toe aan je outfit met deze sjaal met een all-over bladpatroon. Deze sjaal is gemaakt van superfijn linnen en katoen en is afgewerkt met zacht gerafelde randen. Luxe sjaals van SVEŽE… alledaagse accessoire om je look naar een hoger niveau te tillen. Kleur – Teal Afmetingen – 70 x 180 cm Maat – Medium sjaal Stof – 70% linnen, 30% katoen Sjaalvorm – Rechthoekig sjaaltype – Gedrukte wasinstructies – Alleen chemisch reinigen Land van herkomst – India Productcode – 16100041

About admin

Check Also

Raffinement / DROPS 140-44 – Kostenlose Häkelanleitungen von DROPS Design

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.