Home / Diy Abschnitt / Unisex Lichtgewicht Plaid Tassel Arab Desert Shemagh KeffIyeh Sjaal Wrap Pashmina – Koffie

Unisex Lichtgewicht Plaid Tassel Arab Desert Shemagh KeffIyeh Sjaal Wrap Pashmina – Koffie

Specificaties: Mode geruite sjaal voor dames en heren. Superzacht en licht van gewicht. Stijlvol, warm en comfortabel om te dragen. Kan als sjaal en pashmina worden gebruikt. Houdt je warm, ideaal voor buiten, snowboarden of dagelijks gebruik. Type: Sjaal Stijl: Mode, Casual Geslacht: Dames, Heren Materiaal: Katoen Stijl: Mode Seizoenen: Herfst, Lente, Winter Gelegenheden: Feest, Dagelijks leven, Winkelen, Daten, Club, Cadeau Kenmerken: Geruit patroon, Zacht, Groot, Lichtgewicht , Warm Keeper Maat: 100 cm x 100 cm/39.37 „x 39.37“ (Ongeveer) Opmerkingen: Vanwege het licht en

About admin

Check Also

Jasmin / DROPS 139-26 – Kostenlose Strickanleitungen van DROPS Design

schattig

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.