Home / Diy Abschnitt / Tegelprint Linnen Katoenen Sjaal – Navy Red

Tegelprint Linnen Katoenen Sjaal – Navy Red

Deze sjaal heeft een ingewikkeld geometrisch patroon dat is geïnspireerd op traditionele rotstekeningen. Deze sjaal is gemaakt van superfijn linnen en katoen en is afgewerkt met zacht gerafelde randen. Luxe sjaals van SVEŽE… alledaagse accessoire om je look naar een hoger niveau te tillen. Kleur – Navy Rood Afmetingen – 70 x 180 cm Maat – Medium Sjaal Stof – 70% Linnen, 30% Katoen Sjaal Vorm – Rechthoekig Sjaal Type – Gedrukte Wasinstructies – Alleen chemisch reinigen Land van herkomst – India Product Code – 16100006

About admin

Check Also

Raffinement / DROPS 140-44 – Kostenlose Häkelanleitungen von DROPS Design

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.