Home / Diy Abschnitt / Linnen Stof – Points De Hongrie – Blauw 32A

Linnen Stof – Points De Hongrie – Blauw 32A

Zachte 100% Franse linnen stof gemaakt met het „Points De Hongrie“-patroon uit de collectie dominopapier van Antoinette Poisson. Antoinette Poisson is een team van jonge papierrestauratoren die lang vergeten druktechnieken nieuw leven inblazen vanuit hun atelier in Parijs. De handgemaakte ‚domino‘-papieren en stoffen zijn gebaseerd op 18e-eeuwse Franse ontwerpen en zullen een mooie en opvallende toevoeging zijn aan elke kamer in uw huis. Verkocht per meter | Indien niet op voorraad, levertijd maximaal 8 weken. + Verkocht per meter+ 136 cm bedrukking+ 3,5 cm wit bord

About admin

Check Also

Cuyuja – Lichtgewicht baby-alpaca-poncho met franjes en capuchon – wit met zwart ruitpatroon – Unisex

Deze poncho pullover is gemaakt van baby alpaca garen, een van de fijnste garens ter …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.