Home / Diy Abschnitt / Ditsy linnen katoenen sjaal met paisley en bloemenprint – Crimson

Ditsy linnen katoenen sjaal met paisley en bloemenprint – Crimson

Een all-over patroon van prachtige kleine bloemen en paisleys op een levendige karmozijnrode achtergrond. Deze sjaal is gemaakt van superfijn linnen en katoen en is afgewerkt met zacht gerafelde randen. Luxe sjaals van SVEŽE… alledaagse accessoire om je look naar een hoger niveau te tillen. Kleur – Karmozijnrood Afmetingen – 70 x 180 cm Maat – Medium sjaal Stof – 70% linnen, 30% katoen Sjaalvorm – Rechthoekig sjaaltype – Gedrukte wasinstructies – Alleen chemisch reinigen Land van herkomst – India Productcode – 16100052

About admin

Check Also

Off Shoulder Top Knitting Patterns

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.