Home / Diy Abschnitt / Herta Rok – Offwhite – L

Herta Rok – Offwhite – L

De nieuwe Herta-rok van Jan N June is een gebreid stuk over de volledige lengte. Gemaakt van biologisch katoen, omdat ze erom geven. De Herta rok heeft een prachtig breipatroon. De hoge taille en zwierige lengte houden je comfortabel en toch luchtig tijdens de lente en zomer. De lente / zomer 2021-collectie van Jan N June is trouwens geïnspireerd door de teamleden van Jan N June. De Herta rok is vernoemd naar de tweede naam van onze voormalige stagiaire, een werkstudent genaamd Anna. Materiaal: 100% biologisch katoen (100% Bio-Baumwolle) Onderhoudsinstructies: De Herta rok is gemaakt van organi

About admin

Check Also

Snuggle Royal Grof Gebreide Deken – Donkergrijs / 200×200 cm

Meest comfortabele deken van je leven Snuggle Royal is echt een meesterwerk. Het dikke uiterlijk …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.